Социологическо проучване на тема: Трудности и предизвикателства пред устойчивото развитие на социалните предприятия в България.

Роман Воински Дейности по проекта Leave a Comment

Социологическото проучване се провежда в рамките на проект „Споделена мрежа на социалните предприятия“ (Conetwork of social enterprises (CONSE)), финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, приоритетна ос „Транснационално сътрудничество“, изпълняван от сдружение „Вива Пауталия“ (България), съвместно с „Жокер НВ“ (Белгия), и има за цел да проучи социалните предприятия в България, с фокус върху основните проблеми и предизвикателства, с които се срещат техните управленски екипи.

Уважаеми Г-не/Г-жо,
Като представител на социално предприятие, учтиво Ви молим да се включите в проучването, като се запознаете с въпросите и отговорите с маркиране на квадратчетата, които най-точно отговарят на Вашата позиция и/или като запишете отговора си в съответните полета. Данните ще бъдат използвани само и единствено за целите на проекта, като резултатите ще бъдат представени само в обобщен вид. Ако имате въпроси относно начина, по който съхраняваме и обработваме данните от изследванията ни, ще се радваме да Ви отговорим по-подробно.

Въпросникът се състои от 18 въпроса, разпределени в 4 основни секции. Попълването на въпросника отнема между 5 и 10 мин.

Предварително благодарим за отделеното време!

Кликни ТУК за да се включиш в социологическото проучване на тема: Трудности и предизвикателства пред устойчивото развитие на социалните предприятия в България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.